Βγήκαν τα όπλα μεταξύ συγγενών στο Αγρίνιο

1554 0

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ σε οικία στο Αγρίνιο μεταξύ συγγενών και έρχεται να προστεθεί στα πολλά επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας που καταγράφονται στην περιοχή.

Αυτή τη φορά ένας 26χρονος με τον 48χρονο θειο του είναι οι πρωταγωνιστές του περιστατικού. Αρχικά ο 48χρονος διαπληκτίστηκε με την αδελφή του και ενεπλάκη ο νεαρός, που σύμφωνα με την καταγγελία έβρισε και απείλησε την γιαγιά και την θεια του.

Η συνέχεια όμως ήταν χειρότερη αφού ο νεαρός εμφανίστηκε με πιστόλι που το έστρεψε κατά της γιαγιάς και της θειας του και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο ο 48χρονος φέρεται να απείλησε τον αδελφό του. Από τις φωνές σε βοήθεια κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά οι δυο δράστες είχαν ήδη διαφύγει.
Η Αστυνομία σήμερα συνεχίζει τις αναζητήσεις για τα δυο άτομα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως χθες το βράδυ σημειώθηκε και άλλο επεισόδιο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, μεταξύ μιας γυναίκας και του αδελφού της.

In this article

Join the Conversation