Απίστευτο: Τράβηξε ένα μωρό – καρχαρία στη στεριά για να βγάλει selfie μαζί του!

1842 0

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα πλάσματα των ωκεανών, ωστόσο αυτός ο άνδρας που θα δείτε στο παρακακάτω βίντεο, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να βγάλει φωτογραφία με τον μικρόσωμο καρχαρία.

Το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου συνέβη στο Palm Beach της Florida, όπου χιλιάδες καρχαρίες μεταναστεύουν μέσα από τα ζεστά νερά. Στο βίντεο, θα δείτε έναν λουόμενο να τραβά από την ουρά το μωρό – καρχαρία για να τον αφήσει στην στεριά και στη συνέχεια να βγάλει μια selfie φωτογραφία μαζί του. Τελικά ένας άλλος άνδρας έσυρε το ψάρι πίσω στα κύματα, αν και μετά δυσκολίας μπόρεσε να απομακρυνθεί από την ακτή. Δεν είναι σαφές, όμως, ποια είναι η τελική μοίρα του καρχαρία.

Το εν λόγω περιστατικό έρχεται λίγες μέρες μετά από μια ανάλογη σκηνή που είδαμε στις ακτές μιας παραλίας του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, όπου λουόμενοι έβγαλαν απο το φυσικό του περιβάλλον ένα μωρό δελφίνι (franciscana) για να βγάλουν φωτογραφίες. Όπως ήταν φυσικό, φυσικά, το δελφίνι μετά από λίγα λεπτά πέθανε και οι τουρίστες συνέχιζαν να το φωτογραφίζουν. Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι το συγκεκριμένο είδος δελφινιού είναι υπό εξαφάνιση.

https://www.youtube.com/watch?v=UYxX-gHbpw8

In this article

Join the Conversation