Η Google αφαιρεί τις διαφημίσεις από τη δεξιά πλευρά των αποτελεσμάτων αναζήτησης

1100 0

Η Google αλλάζει τον τρόπο προβολής διαφημίσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης σε υπολογιστές, καθώς αφαιρεί τις διαφημίσεις από τη δεξιά μεριά, κρατώντας μόνο τις διαφημίσεις στο άνω και κάτω μέρος της σελίδας.

Μέχρι τώρα, η Google πρόβαλλε διαφημίσεις που σχετίζονταν με την εκάστοτε αναζήτηση στο άνω, κάτω και δεξί μέρος της σελίδας. Με την αφαίρεση όμως των διαφημίσεων από τη δεξιά πλευρά, θα προστεθεί ακόμη μια διαφήμιση στο άνω μέρος της σελίδας, η οποία θα προβάλλει, παραδείγματος χάρη, προτάσεις για ξενοδοχεία ή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Η ίδια η Google δήλωσε στο Verge ότι δοκιμάζουν το εν λόγω layout διαφημίσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για τον λόγο αυτό, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να το έχουν ήδη συναντήσει.

Η Google πρόσθεσε επίσης ότι θα πραγματοποιήσει ορισμένες μικρές αλλαγές, όμως αυτό το layout θα είναι το τελικό, καθώς αναμένεται να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα τόσο για τους χρήστες που πραγματοποιούν την αναζήτηση, όσο και για τους πελάτες της Google που διαφημίζουν τα προϊόντα τους.

Τέλος, η Google επιβεβαίωσε ότι οι αλλαγές είναι παγκόσμιες και αφορούν όλες τις γλώσσες.

ΠΗΓΗ: insomnia.gr

 

In this article

Join the Conversation